Web Analytics

FC Argeş va juca meciuri amicale în Austria, cu vicecampioana Sloveniei şi campioana Serbiei

de | 17.06.2021 14:45 | Actualitate, Sport

Alb-violeții au început în această săptămână pregătirea pentru noul sezon. S-a stabilit programul de pregătire al echipei până la jumătatea lunii iulie, când este programat startul noii ediții de campionat. Elevii lui Andrei vor fi unsprezece zile în antrenamente pe plan local, apoi într-un stagiu de pregătire centralizată în străinătate.
Timp de aproape două săptămâni, piteștenii își vor încărca bateriile în Austria. Locația aleasă de echipa din Trivale este localitatea Vorau, din regiunea Joglland – Waldheimat. Fotbaliștii vor fi cantonați la hotelul Kutscherwirt, locație de trei stele, care oferă condiții foarte bune de cazare, masă și refacere după efort. Plecarea în cantonamentul din Austria este programată pe 28 iunie şi se va sta până pe 9 iulie. În stagiul de pregătire centralizată de la Vorau, piteștenii vor susține și patru meciuri amicale.

Trei dintre partenerii argeșenilor din aceste amicale vor evolua în această vară în cupele europene. Primul test va fi în data de 30 iunie cu NS Mura, vicecampioana Sloveniei, al doilea, pe 3 iulie, cu SKN Polten, formație care a retrogradat în această vară din prima ligă austriacă, iar al treilea, pe 5 iulie, cu Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei. Ultimul joc de verificare este programat pe 8 iulie, adversar fiind FC Slovacko, ocupanta locului 4 din Cehia.

Piteștenii vor reveni din Austria pe 9 iulie, urmând ca jucătorii să primească două zile libere pentru a sta cu familiile. Campionatul Ligii 1 este programat să înceapă în week-end-ul 16-18 iulie, tragerea la sorți a programului urmând a avea loc după 1 iulie.

Citește și Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş, dă cărţile pe faţă: „Malele a cerut 250.000 de euro la semnătură. Aici nu ne-am înţeles. Eu nu am fost de acord…”

Citește și Transferuri noi la FC Argeș! Doi jucători de la Chindia au semnat pentru formația din Trivale

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. GETICA 95,INSOLVENTA!!!!!DE CE NU COMUNICATI ?

Ultimele articole