Web Analytics

FC Argeș – UTA, duel de totul sau nimic în play-out

de | 8.05.2023 08:11 | Actualitate, Home, Sport

Azi, 8 mai, de la ora 18:30, FC Argeș și UTA se vor înfrunta la Pitești, într-un meci cu miză extrem de importantă. Cu o victorie, alb-violeții ar depăși-o pe UTA și ar urca pe locul 7, poziție de baraj, peste arădeni și Chindia, care a fost învinsă de Petrolul vineri seara, 1-2.

Citește și: Naționala masculină de polo s-a calificat, după 13 ani, la finala Cupei Mondiale

Cele trei puncte puse în joc sunt capitale pentru cele două formații implicate în lupta pentru supraviețuirea în Liga I. Înaintea acestei confruntări, piteștenii și arădenii sunt despărțiți în clasament de doar un singur punct, FC Argeș ocupând locul 9, penultimul, cu 20 de puncte, loc direct retrogradabil, în timp ce UTA se situează pe locul 8, antepenultimul, cu 21 de puncte, poziție care asigură prezența la barajul pentru promovare/retrogradare.

Citește și: Cazul tinerei înecate în Lacul Snagov: „Autopsia și testele de toxicologie ne vor da multe răspunsuri”

Alb-violeții trebuie să câștige pentru a mai avea o speranță la Liga I. Victoriile cu Chindia Târgoviște și CS Mioveni au readus optimismul în tabăra argeșeană. Argeșenii speră pe suportul fanilor pe care îi așteaptă la stadion, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Comentariu *0-1,FC ARGENTEA si CS GEORGESCU,de minute,in liga2.Felicitări celor doi antrenori,pardon,primari.Dracu ii mai alege pe ăștia la anu.Prosti vor fi care vor vota pe GENTEA.Huoooo,gloabelor,plecați de unde ati venit,coloratilor.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *