Web Analytics

FC Argeș – Unirea Dej se joacă luni în runda cu numărul 6 a Ligii secunde

de | 15.09.2023 17:36 | Actualitate, Home, Sport

După începutul dezamăgitor de sezon, echipa de fotbal a Piteștiului nu mai are voie să facă pași greșiți în lupta pentru intrarea în play-off. FC Argeș întâlnește luni, de la ora 16.15, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, pe Unirea Dej, în runda cu numărul 6 a Ligii secunde.

Alb-violeții își doresc să bifeze primul succes din această ediție de campionat și promit să dea totul pe teren pentru a redresa situația din clasament. Înaintea acestui duel, FC Argeș ocupă locul 16, cu 4 puncte, iar Unirea Dej se situează pe poziția a 12-a a ierarhiei, cu 6 puncte.

Citește și Programul echipelor de juniori ale FC Argeș în perioada 16-17 septembrie

Misiunea piteștenilor nu se anunță una ușoară, ardelenii fiind un adversar destul de incomod și în acest sezon. În precedenta ediție de campionat, clujenii au fost surpriza plăcută, reușind să prindă play-off-ul. După victoria din etapa trecută, din deplasarea de la CSM Slatina, Dejul are un moral destul de bun și va veni la Mioveni să își vândă cât mai scump pielea.

Argeșenii trebuie să uite cât mai repede acest start de campionat neconvingător și să facă tot posibilul pentru a se impune în disputa cu trupa pregătită de Dacian Nastai.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *