Web Analytics

FC Argeș, un nou eșec la Miercurea Ciuc

de | 26.02.2024 19:53 | Actualitate, Home, Sport

Csikszereda a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, în ultimul meci al etapei 16 din Liga 2. Ciucanii au dat lovitura la ultima fază și au obținut toate punctele. Cu trei etape înainte de final, Csikszereda este pe locul 7, cu 25 de puncte, la egalitate cu Ceahlăul, ocupanta ultimului loc de play-off. La rândul lor, piteștenii și-au anulat aproape orice șansă de a termina sezonul regular în primele 6 echipe.

Citește și: Juniorii lui FC Argeș au avut două meciuri cu Dinamo și au obținut două victorii la zero


Janos Nagy (31 de ani) a deschis scorul pentru ciucani în minutul 18, după o execuție superbă din afara careului. Argeș a forțat după pauză și a restabilit egalitatea în minutul 54, prin Petrișor Petrescu (30 de ani). Un rezultat de egalitate le-ar fi încurcat pe ambele echipe, iar Csikszereda a dat lovitura chiar la ultima fază. Puștiul Akos Nistor (19 ani) a înscris în urma unui corner, mingea a fost bâlbâită în careu de apărătorii piteștenilor, iar Csikszereda a înscris golul victoriei în minutul 95.
În urma acestui rezultat, Miercurea Ciuc este pe locul 7, cu 25 de puncte, la egalitate cu Ceahlăul, ocupanta ultimului loc din play-off. De cealaltă parte, FC Argeș este pe locul 16, cu 18 puncte și mai are șanse doar teoretice la play-off.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *