Web Analytics
scris vineri, 24.11.2023

FC Argeș, tot mai departe de play-off după înfrângerea cu Ceahlăul

În prima partidă a etapei cu numărul 14 din liga secundă, Ceahlăul Piatra Neamț a învins fără mari probleme pe teren propriu FC Argeș, scor 2-0.

FC Argeș, tot mai departe de play-off după înfrângerea cu Ceahlăul

Citește și: Bărbat din Pitești, găsit mort într-un parc


Gazdele au început perfect partida, iar albanezul Azdren Llullaku a deschis scorul după doar 7 minute, din lovitură de pedeapsă. Opt minute mai târziu, același jucător a irosit o altă lovitură de la 11 metri. S-a făcut însă 2-0 în minutul 31, când fostul dinamovist Patrick Petre a finalizat excelent un contraatac al echipei sale.

Citește și: Col (rez) Cristian Mihalcea: „Ca să nu mai vadă ce se întâmplă prin Parlament, s-au gândit să-l ducă pe Năică Pavelescu la Primăria Mioveni”


Jocul s-a desfășurat într-o singură direcție, iar formația lui Eugen Neagoe nu a pus probleme nici în repriza secundă. Rezultatul îi consolidează Ceahlăului poziția de play-off, în timp ce FC Argeș, care încă speră la lupta pentru promovare, ocupă abia locul 15 cu 15 puncte, la distanță tot mai mare de echipele fruntașe.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cei mai slabi din curtea scolii !!! „Campionii FC Arges „- un titlu pompos,lipsit de imaginatie dat de niste minti crete… Mai joaca si cu imaginea lui DOBRIN pe tricouri. Din pacate influenta lui gentea se vede… Pe cat se pricepe la a conduce Primaria , pe atat se vede ca se pricepe la fotbal …

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *