Web Analytics

FC Argeș și-a prezentat autocarul și noul echipament de joc. Chipul lui Dobrin inscripționat pe umăr

de | 10.09.2020 17:40 | Actualitate

 

Astăzi la magazinul oficial al FC Argeș de la Casa Cărții din Pitești, clubul alb-violet și-a prezentat autocarul și noul echipament de joc, care are inscripționat numele noilor sponsori, dar și chipul marelui Nicolae Dobrin. La eveniment au fost prezente persoane din conducerea tehnică și administrativă a clubului, sponsorii echipei, suporteri, foști mari fotbaliști ai grupării din Trivale, primarul Cornel Ionică, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, precum și Gica Dobrin, cea care și-a dat acceptul ca soțul domniei sale să apară pe tricourile de joc ale FC Argeș.

 

 

 

Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș:

”Începând de astăzi, fotbaliștilor de la FC Argeș li s-a alăturat un înger în plus, să le dea siguranță și aripi în joc. A fost posibil acest lucru datorită doamnei Gica Dobrin, cea care a permis ca imaginea Prințului din Trivale să devină componentă a noului echipament sportiv al echipei FC Argeș. I-am mulțumit și îi mulțumesc în continuare pentru acest gest care reprezintă o reîntregire a legăturii nemuritoare dintre Dobrin și FC Argeș, a legendei care stă fundament pentru realitate. Este o onorare pentru jucători și pentru club!

Vreau să îi mulțumesc pentru acest lucru și sponsorului echipei, domnul Viorel Tudose, cel care este trup și suflet alături de formație! Din punctul meu de vedere este cel mai sufletist sponsor al unei echipe din Liga I.

În plus, acesta o să vireze încă 100.000 de euro până la finalul lunii, un lucru vital pentru formație.

A fost prezentat astăzi noul echipament și autocarul marcat cu însemnele echipei. Sper că fiecare pas pe care îl facem după promovarea în Liga 1 să ducă la întărirea FC Argeș și reconfirmarea brandului sportiv al Piteștiului la nivel național. Acolo, unde îi este locul și unde ne-am străduit atât de mult să ajungem!

Voi face tot ceea ce ține de mine și voi onora CUVÂNTUL dat atât doamnei Gica Dobrin, cât și celor care s-au alăturat cu sufletul FC Argeș, în drumul vulturilor către succes! Împreună suntem mai puternici! Hai FC Argeș!”.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii