Web Analytics
scris miercuri, 09.09.2015

FC Argeş şi-a luat revanşa în faţa Bascovului după ce sezonul trecut Unirea a depăşit trupa lui Năstase

În derby-ul etapei cu numărul doi din Liga a IV-a, FC Argeş 1953 s-a impus în faţa Unirii Bascov cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Alin Lipa şi Andrei Pătrănoiu. Victoria a venit în urma unui joc solid practicat de alb-violeţi, ajutat de o apărare sigură condusă de cuplul Gherase – Toader, dar şi de intervenţiile excelente ale portarului Vlăsceanu.

Peste 1.000 de spectatori au asistat la meci

Prima repriză a aparţinut în totalitate alb-violeţilor, care şi-au creat mai multe ocazii de a marca, prin Şanda şi Călin. De partea cealaltă, Unirea Bascov a avut un singur şut pe spaţiul porţii, respins de Vlăsceanu. Majoritatea acţiunilor s-au desfăşurat pe partea dreaptă, unde Ciocârlan a urcat de multe ori în atac. Tot de pe flancul drept s-a centrat la golul din minutul 32 marcat de Alin Lipa, cu un voleu de la 16 metri, care s-a oprit aproape de vinclul porţii oaspeţilor. 1-0 a fost rezultatul înregistrat la pauză. Marian Şanda a avut prima ocazie a reprizei secunde, dar mingea trimisă cu capul a trecut puţin peste poarta lui Popa. Majoritatea acţiunilor de atac ale „urşilor” din Bascov s-au încheiat cu recuperarea mingii şi declanşarea contraatacurilor, dar Călin, Şanda sau Taudor nu au reuşit să majoreze scorul. Golul de 2-0 a venit în minutul 75, atunci când Pătrănoiu a executat excelent o lovitură liberă de pe partea dreaptă, mingea l-a depăşit pe Popa şi s-a oprit în plasa porţii. Peste doar 5 minute, oaspeţii au redus din diferenţă, făcând ca finalul jocului să fie trăit cu emoţii. Bascovul putea egala pe final, dar Vlăsceanu a avut un reflex extraordinar. FC Argeş a obţinut o victorie importantă împotriva principalei contracandidate la câştigarea campionatului, cu care cel mai probabil se va confrunta şi în play-off. Demn de reţinut că peste 1.000 de spectatori au asistat la meci. În tribuna oficială a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău. M.I.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...