FC Argeș: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Voluntari

de | 22.02.2022 15:38 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu FC Voluntari, partidă care contează pentru runda cu numărul 28 din Liga I.

Prețurile tichetelor pentru jocul programat duminică, 27 februarie 2022, de la ora 13.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 20 și 30 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://www.argesfc.ro/.

Biletele pot fi cumpărate și de la magazinul oficial al clubului piteștean, situat la parterul Casei Cărții, dar şi de la magazinele Favorit. Copiii cu vârsta de până la 13 ani au acces gratuit la meci.

Citește și Fostul alb-violet Constantin Cârstea ar fi împlinit 73 de ani

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane:

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

– Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Peluză – 20 lei

Tribuna 2 – 25 lei

Tribuna 1 – 30 lei

Locații magazinele Favorit:

-cartier Trivale, Complex 2

-strada Exercițiu, lângă Asirom

-strada Crinului, complex alimentar.

Acest articol este despre: bilete in vanzare,fc arges,fc voluntari

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed