FC Argeș: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul Constanța

de | 5.04.2022 19:25 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu Farul Constanța, partidă care contează pentru runda cu numărul 4 din play-off-ul Ligii I.

Prețurile tichetelor pentru jocul programat sâmbătă, 9 aprilie 2022, de la ora 17.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 20 și 50 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://www.argesfc.ro/.

Citește și FC Argeș și-a aflat adversarii de la turneul zonal al Ligii Elitelor U15

Biletele pot fi cumpărate și de la magazinul oficial al clubului piteștean, situat la parterul Casei Cărții, dar şi de la magazinele Favorit. Copiii sub 13 ani au intrarea gratuită la meci, însă trebuie să fie însoțiți de un adult care poartă întreaga responsabilitate în interiorul arenei.

Acest articol este despre: bilete,Farul constanta,fc arges,meci campionat

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

5 sfaturi de siguranță pentru iluminatul cu LED-uri
5 sfaturi de siguranță pentru iluminatul cu LED-uri

Instalarea oricărui bec sau utilizarea oricărui șir de lumini poate avea partea sa de pericole. De la electricitate la incendiu, există o mulțime de factori care trebuie luați în considerare înainte de a decide pur și simplu să înlocuiți un bec. LED-urile sunt grozave...

Lasconi şi turul Europei
Lasconi şi turul Europei

Primărița Câmpulungului trece la alt nivel ca arie de reprezentare a Câmpulungului. După numeroase vizite pe la ministere și o întrevedere colegială cu primarul de la Ciugud, petrecută pe 18 mai, Elena Lasconi va depăși granițele țării. Prima dată, peste câteva zile....


Loading RSS Feed