FC Argeș: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj

de | 16.08.2021 18:13 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu CFR Cluj, partidă care contează pentru runda cu numărul 6 din Liga I. Prețurile tichetelor pentru jocul programat sâmbătă, 21 august 2021, de la ora 21.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 20 și 30 lei, în funcție de sectorul de tribună ales.

Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://fcarges-pitesti.ro/bilete-si-abonamente-sezonul…/ . Biletele pot fi cumpărate de luni până vineri şi de la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții, dar şi de la magazinele Favorit. În ziua partidei, tichetele vor fi disponibile și la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care se vor deschide la ora 17.00.

 

Citește și: Sportivi argeșeni la Campionatul Național de Înot în Ape Deschise (Marea Neagră)

 

Locaţii magazinele Favorit:

– cartierul Trivale, Complex 2

– strada Exerciţiu, lângă Asirom

  • strada Crinului, complexul alimentar.
  •  

Conform noului protocol medical, minorii nu mai sunt obligați să facă testul COVID-19. Intrare liberă pentru copiii sub 14 ani. Conducerea clubului FC Argeş a decis ca la meciul cu CFR Cluj să lase intrarea liberă pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani, însă aceştia trebuie să fie însoţiţi de părinți care poartă întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului. Intrarea copiilor pe stadionul Nicolae Dobrin se va face pe bază de invitaţii care pot fi ridicate de la magazinul oficial al clubului FC Argeş, situat la parterul Casei Cărţii.

Acest articol este despre: bilete,cfr cluj,FC Argeș,liga 1,meci

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed