Web Analytics

FC Argeș: Puștii lui Adrian Mălușanu, pe podium la Cupa Prieteniei

de | 30.01.2023 17:26 | Actualitate, Home, Sport

Week-end-ul trecut, FC Argeș U14 a participat la Cupa Prieteniei, turneu organizat la baza sportivă ICIM Brașov. Echipa pregătită de antrenorul Adrian Mălușanu a terminat competiția ajunsă la a șaptea ediție pe locul 3.

În grupă, piteștenii au înregistrat două victorii și o înfrângere, iar în sferturi au trecut de Kids Drobeta, după executarea loviturilor de departajare. În semifinale, FC Argeș a pierdut, cu 1-2, partida cu Juniorul Brașov, iar în finala mică a competiției, alb-violeții au trecut de Farul Constanța, scor 4-0. În finala mare a competiției, Juniorul Brașov a învins cu 4-0 pe Kids Tâmpa Brașov. Jucătorul turneului a fost desemnat Sebastian Lungan, fundașul echipei FC Argeș.

Citește și DSVSA Argeș, instruire privind confirmarea focarelor de influență aviară înalt patogenă

Adrian Mălușanu, antrenorul echipei alb-violete, este mulțumit de evoluția puștilor pe care îi pregătește: ”A fost un turneu frumos, desfășurat în condiții meteo extreme. Copiii s-au descurcat foarte bine pe acest teren sintetic, având în vedere vremea potrivnică. Dacă eram mai atenți la finalizare, cred că puteam juca finala mare. Trecerea de la sistemul 8+1 la cel cu 10+1 jucători s-a făcut foarte bine. Felicitări copiilor pentru evoluție și efortul depus”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *