Web Analytics
scris miercuri, 02.11.2022

FC Argeș-Miercurea-Ciuc 1-1. Puștii alb-violeți de la Under 17 s-au calificat în play-off-ul Ligii Elitelor

Astăzi, FC Argeș a remizat pe stadionul municipal din Curtea de Argeș în partida cu Miercurea-Ciuc, scor 1-1. Elevii pregătiți de Dan Ariciu și Gheorghe Cristian au reușit calificarea în play-off-ul Ligii Elitelor Under 17. De menționat că din lotul care a reușit această performanță a făcut parte și Yanis Pârvu, fotbalist convocat la naționala României Under 15.

FC Argeș-Miercurea-Ciuc 1-1. Puștii alb-violeți de la Under 17 s-au calificat în play-off-ul Ligii Elitelor

”A fost astăzi un meci nul cu o echipă foarte bună, o echipă care a terminat pe locul doi. Am avut foarte multe ocazii, dar nu mai contează pentru că cel mai important este că ne-am calificat mai departe. În play-off vom juca cu Universitatea Craiova, Miercurea-Ciuc, Universitatea Cluj, Politehnica Timișoara și UTA Arad. Este prima participare a echipei în noul format, adică la Liga Elitelor.

Citește și FC Argeș: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Ne-am calificat în primele 12 echipe din țară, care vor juca play-off în două serii de câte șase. Să sperăm că ne calificăm cât mai sus în play-off ca în final să fim cel puțin în primele opt pe țară, ceea ce este un lucru extraordinar de bun. De asemenea, un obiectiv pe termen lung ar fi ca echipa de Liga a treia, dacă se va face la vară, să poată să-și aducă jucători de la noi”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Cristian.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *