Web Analytics

FC Argeș, meci cu vicecampioana în etapa 12 a SuperLigii

de | 2.10.2022 08:13 | Actualitate, Home, Sport

FCSB și FC Argeș se vor înfrunta duminică seară, de la ora 21:30, într-un meci din a 12-a etapă a SuperLigii. Înaintea partidei, roș-albaștrii sunt pe locul 14 în clasament, cu 8 puncte, în timp ce piteștenii ocupă locul 11, cu 13 puncte.
Duelul care va avea loc pe Arena Națională ar putea marca debutul lui Billel Omrani în tricoul vicecampioanei României. Conducerea celor de la FCSB a anunțat că fostul jucător de la CFR Cluj va juca în următorul meci al echipei.

Citește și: CS Mioveni a remizat cu FC U Craiova 1948, scor 2-2


Cu o singură victorie în cele 9 meciuri jucate până acum, echipa lui Dică are doar 8 puncte și ocupă locul 14, poziție ce duce în baraj. De poziția a 6-a o despart 9 puncte, o distanță totuși accesibilă, dacă ținem cont de cele două restanțe ale roș-albaștrilor. Problema este că adversarii din cele două partide sunt tari, FC Botoșani și CFR Cluj. FCSB nu are niciun succes în ultimele 6 meciuri jucate în Superliga și Conference League, iar singurele partide în care nu a luat gol au fost cele cu Dunajska Streda (1-0 și 1-0) și Anderlecht (0-0), din cupele europene.
FC Argeș abia a adunat un punct în ultimele 4 etape. Chiar și așa, piteștenii au 5 puncte peste FCSB și se află la o distanță rezonabilă de obiectivul acestui sezon. Piteștenii au pierdut pe teren propriu cu CFR Cluj (0-1), dar jocul a fost mult mai bun decât în alte partide pe care băieții lui Prepeliță le-au câștigat. În acest moment, 4 puncte o despart pe FC Argeș de locul 6, dar piteștenii speră să profite de problemele celor de la FCSB și să câștige pentru prima dată la București, după 20 de ani.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Vreau sa faceti publice,daca sunteti jurnaliști cinstiti,de miile contractului lui PUSSY..de ce nu e demis pana la ora asta,el si CRACANATU’..Care este firma de avocatură care îl reprezintă at&t de bine,încât nici nea Cristi GENTIANA PIETREI CRAIULUI,nu comenteze.Inseamna ca a luat ca prostu la ..m..e,cand a făcut contractul cu acest derbedeu, Potarniche. Aveti,curaj in instalație sa i i țineți comentsriul,si sa nu il mai ștergeri?Asta ,daca sunteti profi…bro!!!Si,astept reacția clubului si a dv,presa „cinstita”din ARGES.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *