Web Analytics

FC Argeş – meci amical cu Academica Clinceni

de | 7.01.2021 13:10 | Actualitate, Sport

FC Argeș a început în această săptămână perioada de pregătire centralizată din această iarnă. Echipa alb-violetă se pregătește în cantonament la Mogoșoaia. Alb-violeții se vor antrena la baza de pregătire a FRF până pe 12 ianuarie, urmând ca apoi să plece în Moldova pentru meciul cu FC Botoșani, din prima etapă a returului, partidă programată pe 14 ianuarie. Returul se anunță unul de foc pentru gruparea din Trivale, care a terminat prima parte a campionatului pe locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, adunate în 15 etape. În stagiul de pregătire centralizată de la Mogoșoaia, FC Argeș va juca și un amical cu cei de la Academica Clinceni. Acesta este programat pe 8 ianuarie, conducerile celor două grupări urmând să se pună de acord asupra locației și orei de disputare a partidei.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş, anunţă noul antrenor: „Prepeliţă va fi omul care va decide la nivel de bancă tehnică”

Citește și FC Argeș: Jean Vlădoiu, manager general, Mihăiță Ianovschi, antrenor principal

Citește și Andrei Speriatu, antrenor FC Argeş: „Dacă nu mai sunt solicitat la echipa mare, automat că mă voi întoarce la Centrul de copii şi juniori”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii