Web Analytics

FC Argeş mai are de jucat nouă finale. „Avem nevoie de un declic la meciul cu U Cluj”

de | 18.03.2023 10:23 | Actualitate, Home, Sport

Meciul de fotbal ”U” Cluj – FC Argeș, din prima etapă a play-out-ului Superligii, se va juca luni, de la ora 21, pe Cluj Arena. După cum v-am informat, vineri, 17 martie, la Hotel „Ramada” din Piteşti, FC Argeş a prefaţat acest meci într-o conferinţă de presă la care au participat noul antrenor Bogdan Vintilă, directorul sportiv Răzvan Tunaru, dar şi mijlocaşul David Meza Colli, căpitanul echipei alb-violete.

David Meza Colli, Bogdan Vintilă, Răzvan Tunaru

Citeşte şi: Bogdan Vintilă: „Domnul primar mi-a cerut să fac ceva astfel încât echipa să joace fotbal”

Solicitat să spună care este atmosfera la echipă după venirea lui Bogdan Vintilă, Meza Colli, abia venit, la ora 13.30, de la antrenament, a declarat: „Vestiarul e foarte bine. E un nou început. Avem nouă finale. Mister cunoaşte FC Argeş. A jucat aici. Important e ca el să ne ajute şi noi să îl ajutăm pe el. Şi să începem cu victorie luni. ”U” Cluj e o echipă foarte bună. Trebuie să ne facem treaba noastră şi să obţinem rezultat bun acolo. Să facem ce ştim, lucrurile simple…

La rându-i, noul antrenor Bogdan Vintilă, fost portar la FC Argeş, a precizat că „am obiectiv să câştig cât mai multe meciuri. (…) Jucăm să câştigăm şi să fim fericiţi la sfîrşitul campionatului„.

Antrenorul echipei FC Argeş a mai spus despre fotbalişti că „i-am văzut cu moralul la pământ. Important este să treacă peste astfel de momente, dar să conştientizeze acest lucru. Altfel, nu se rezolvă nimic. În fine, îi văd acum schimbaţi. Avem nevoie de un declic la meciul cu „U” Cluj. Dacă va fi acel declic, cu siguranţă starea de spirit se va schimba„.

Adrian Dulcea, secundul lui Vintilă?

Bogdan Vintilă a mai spus în conferinţa de presă de vineri că are nevoie de un antrenor secund şi că s-a gândit la un fost jucător de la FC Argeş, căruia, deocamdată, nu vrea să-i rostească numele. Din sursele noastre este vorba despre Adrian Dulcea, dar să avem puţină răbdare.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *