Web Analytics
scris miercuri, 01.03.2023

FC Argeș joacă în deplasare cu Universitatea Craiova

Liga Profesionistă de Fotbal a programat la jumătatea acestei săptămâni o etapă intermediară la Liga I. FC Argeș va întâlni miercuri, de la ora 18.00, în deplasare, pe Universitatea Craiova, în runda cu numărul 28 din Superliga Superbet.

FC Argeș joacă în deplasare cu Universitatea Craiova

Citește și: Interzicerea centralelor de apartament pe gaz în Europa

Piteștenii au nevoie de victorie pentru a ieși din zona minată a clasamentului, în timp ce oltenii își doresc să bifeze un succes pentru a rămâne în lupta pentru titlu. După 27 de etape, FC Argeș se situează pe locul 14, cu 26 de puncte, poziție care asigură prezența la barajul pentru promovare/retrogradare în Liga I, iar Universitatea Craiova ocupă locul 5, cu 45 de puncte.

Citește și: Garda Forestieră – amendă contravențională pentru firma care exploatează lemnul pe Valea Vâlsanului, după protestul voluntarilor Agent Green

Alb-violeții vin după eșecurile cu CFR Cluj și FCSB. Nici oltenii nu stau foarte bine la capitolul moral, ei pierzând, la limită, scor 0-1, în deplasarea de la Voluntari. În tur, FC Argeș s-a  impus în Trivale, scor 1-0.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...