Web Analytics
scris sâmbătă, 20.04.2024

FC Argeș, înfrângere cu CSM Reșița în runda a 4-a a play-out-ului ligii secunde

FC Argeș a pierdut, 0-1, partida de sâmbătă, de la Mioveni, cu CSM Reșița, din runda cu numărul 4 a play-out-ului ligii secunde.

FC Argeș, înfrângere cu CSM Reșița în runda a 4-a a play-out-ului ligii secunde

Citește și: A murit Octavian Vintilă, marele comentator sportiv prezent la șase ediții ale Jocurilor Olimpice

 Piteștenii au început bine meciul și puteau deschide scorul după doar două minute, însă Tofan a trimis cu capul în transversală din centrarea lui Șerban. Până la pauză, alb-violeții au mai irosit și  alte șanse uriașe de gol, Și reșițenii și-au trecut în cont două oportunități de a marca prin Drăghiceanu și Lascu, însă Straton a fost la post. După revenirea de la cabine, argeșenii au avut o altă uriașă șansă de a marca, însă Buhăcianu, rămas singur cu portarul Reșiței, a tras în acesta. Piteștenii au cerut penalty la un fault evident în careu asupra lui Balaur, însă centralul Marius Bădoiu a lăsat jocul liber. Cu 20 de minute înainte de finalul timpului regulamentar, bănățenii puteau da lovitura prin Burlacu, însă acesta a fost blocat in extremis de Straton. Când meciul se îndrepta spre o remiză albă, căpitanul Andrei Tofan l-a faultat în careu pe Neagu, iar centralul a arătat punctul cu var. Ciprian Rus a transformat lovitura de pedeapsă, iar reșițenii au plecat cu toate punctele de la Mioveni, conform argesfc.ro.

Citește și: Vorbind despre Dobrin, Marian Neacșu a spus la Pitești: „Trebuie să câștigăm campionatul, frații mei”

În urma acestui rezultat, FC Argeș a rămas pe locul 3 al grupei A a play-out-ului, cu 30 de puncte, cu patru mai puțin decât Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Reșița.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...