Web Analytics

FC Argeș – FC Botoșani, în etapa 23 din Superligă

de | 29.01.2023 09:24 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș o va înfrunta astăzi , de la ora 13,30, pe FC Botoșani, în etapa 23 din Superligă. În tur, cele două echipe au remizat, 0-0. Acum sunt vecine de clasament, ambele cu 24 de puncte, FC Argeș cu un golaveraj superior.

Citește și: Doi inspectori ANAF, în arest la domiciliu pentru luare de mită


Totuși, FC Botoșani are avantajul formei de moment, cu o victorie, un eșec și un egal în ultimele 3 etape, în care piteștenii au obținut doar două puncte. De altfel, FC Argeș n-a mai câștigat în campionat de pe 30 octombrie, de la un 1-0 cu UTA în deplasare.


Totodată, primarul Cristian Gentea a anunțat că pe stadionul „Nicolae Dobrin” poate avea loc această partidă. „Mulțumesc mult tuturor celor (peste 50 persoane) care s-au mobilizat exemplar, la solicitarea mea și au adus, deocamdată, gazonul stadionului „N. Dobrin”, la acest stadiu! Sper ca FC Argeș să vă răsplătească prin prestația echipei!”, a scris acesta pe Facebook.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Comentariu *FC AR-GENTEA- FC BOTOSANI 0-2,si meciul nu s-a terminat.Echipavlui Gentea e varza,asa e cand umbli cu carpeala si aduci numai amatori,spagari si hoti la club.In liga 2,cu voi,ca merjtati din plin.DEMISIA,CROITORU,SCHUMCHER,STANCIU,FOAMETE,ati distrus un brand.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *