Web Analytics
scris sâmbătă, 07.09.2024

FC Argeș, egala Universității Craiova, în amical

Prima pauză a campionatului intern, prilejuită de meciurile echipelor naţionale, a fost de bun augur pentru elevii lui Nicolae Dică, care și-au măsurat forțele cu o echipă din primul eșalon. Astfel, astăzi, FC Argeș a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1. Meciul s-a disputat în cadrul bazei de pregătire „Ilie Balaci” din Lunca Jiului, cantonamentul echipei din Bănie.

FC Argeș, egala Universității Craiova, în amical

Scorul a fost deschis de piteșteni, în minutul 31, prin execuția lui Mihai Roman. În repriza a doua, echipa din Superligă a egalat prin Andrei Ivan.

Antrenorul Nicolae Dică a trimis în teren următorii jucători: Cătălin Straton, Andrei Tofan, Guilherme Garutti, Costin Ghiocel, Marius Briceag, Kevin Doukoure, Petrișor Petrescu, Andrei Stoica, Patrick Dulcea (C), Mihai Roman și Valentin Buhăcianu.

Rezerve au fost: L. Crăciun, Florin Borța, Ionuț Rădescu, Raul Ailenei, Marco Dică, Alexandru Dinoci, Seto Takayuki, Andrei Dima, Robert Moldoveanu, Eric Nistor și Adriano Manole.

În campionat, Universitatea Craiova are 15 puncte în clasament, după 8 etape, o agoniseală de care oltenii nu sunt mulţumiţi, iar în acest sens s-au pronunţat atât finanţatorul Mihai Rotaru, cât şi antrenorul Costel Gâlcă.

Citește și: A început ”meciul” în familia Garutti!

În campionat, înainte de această pauză, Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, derbiul de pe „Ion Oblemenco”, cu Rapid Bucureşti, din etapa a 8-a a Superligii. Următorul meci de pe teren propriu al echipei din Bănie este peste o lună, cu Unirea Slobozia, iar prima partidă, după pauza aceasta, va fi cu Poli Iaşi, în deplasare. De partea cealaltă, FC Argeș a remizat în Liga 2, în runda a cincea, la Slatina, cu CSM, scor 0-0, iar în următoarea etapă, a șasea, va juca acasă, cu Concordia Chiajna.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...