Web Analytics
scris joi, 08.02.2024

FC Argeș, egal cu Metaloglobus. Următorul amical, cu CS Mioveni

FC Argeș a remizat cu Metaloglobus București, scor 1-1 (0-0), în cel de-al patrulea amical din această perioadă dinaintea reînceperii meciurilor oficiale.

FC Argeș, egal cu Metaloglobus. Următorul amical, cu CS Mioveni

Citește și: Campionat de Jiu-Jitsu, la Pitești Arena. Peste 800 de sportivi din toată țara

Partida a avut loc miercuri, 7 februarie, la baza sportivă Viitorul Argeș din Albota. Prima repriză a fost dominată de alb-violeți, care au avut cel puțin patru ocazii clare de a marca, iar cea de-a doua – mai echilibrată.

Potrivit argesfc.ro, în minutul 56, oaspeții au deschis scorul prin Zukanovic, care a profitat de o neînțelegere între portarul Straton și Ciuciulete. Gazdele au egalat în cel de-al șaptelea minut suplimentar al meciului, Buhăcianu trimițând în poartă din câțiva metri, după o respingere a lui Nedelcovici.  

FC Argeș a început meciul în formula: Straton – Tofan, Ciuciulete, Tudose, Borța – Nortey, Boboc – Mitoi, Petrescu, Dulcea – Rusu. După pauză au mai intrat Micle, Dinoci, Rădescu, Haită, Adelin Mircea, Oprescu, Stoica, Buhăcianu și Angelov.

Sâmbătă, 10 februarie, FC Argeș avea programat al cincilea meci amical, cu CSM Slatina, dar a renunțat la acest test, motivul fiind programul încărcat din cantonamentul de Curtea de Argeș și timpul de refacere dintre meciuri destul de scurt, potrivit site-ului oficial al clubului.

Prin urmare, următorul meci de verificare al alb-violeților este programat marți, 13 februarie, cu CS Mioveni, locația și ora de disputare a partidei urmând a fi stabilite în aceste zile.

(sursa foto: FC Arges Facebook)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *