Web Analytics
scris marți, 30.01.2024

FC Argeș, cu poftă de joc în primul amical! Scor de maidan

În primul meci de verificare din această perioadă, disputat marți, 30 ianuarie, la baza sportivă de la Valea Iașului, FC Argeș a învins cu 6-0 (2-0) pe FC Muscelul Câmpulung, ocupanta locului 2 din seria 5 a Ligii a III-a.

FC Argeș, cu poftă de joc în primul amical! Scor de maidan

Citește și: Argeșeanul David Fabian Motoran, campion la Ciclocross

Alb-violeții au înscris prin Pîrvu (minutul 8), Buhăcianu (min. 40), Mitoi (min. 55, 57) și Rusu (min. 67, 67), ei ratând și alte câteva ocazii.

Antrenorul Eugen Neagoe a împărțit lotul în două echipe, fiecare jucător bifând 45 de minute. Potrivit argesfc.ro, doi dintre fotbaliștii nou-veniți în această iarnă, mijlocașii Isaac Nortey și Petrișor Petrescu, au dat consistență jocului în compartimentul median.

Neagoe a mizat în acest meci și pe juniorii Adelin Mircea, Alexandru Dinoci, Gino Oprescu, Andrei Stoica, Yanis Pârvu și Mario Mitoi, cei șase puști promovați la echipa mare din propria pepinieră având o evoluție convingătoare” – conform sursei citate.

Următorul meci de verificare al echipei FC Argeș este programat joi, 1 februarie, la ora 12, tot la Valea Iașiului, cu Flacăra Horezu, ocupanta locului 5 din seria 6 a Ligii a III-a.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *