Web Analytics
scris joi, 30.11.2023

FC Argeș – CSC Dumbrăvița 2-0. Victorie mare pentru piteșteni

FC Argeș a câștigat meciul din etapa 15 din Liga 2 contra celor de la Dumbrăvița, scor 2-0. Piteștenii s-au apropiat astfel, cel puțin în acest moment, la patru puncte de play-off.

FC Argeș – CSC Dumbrăvița 2-0. Victorie mare pentru piteșteni

Citește și: Henry Kissinger, figură marcantă a diplomaţiei americane, a murit la vârsta de 100 de ani


Partida, care s-a jucat la Mioveni, a fost la discreția elevilor lui Eugen Neagoe, deși bănățenii au încercat să marcheze și să întoarcă soarta partidei. Finalurile de repriză le-au aparținut celor de la Dumbrăvița, dar de fiecare dată Cătălin Straton s-a dovedit îngerul păzitor al celor de la FC Argeș. În schimb, cei de la FC Argeș au reușit să marcheze în primele minute din ambele reprize. Tofan a deschis scorul în minutul 8, pentru ca mai apoi Bogdan Rusu să majoreze diferența în minutul 53.
Prin acest succes, FC Argeș mai nutrește speranța că va prinde, pe ultima sută de metri, un loc în play-off-ul ligii secunde, pentru ca mai apoi să încerce să lupte pentru promovare. Cert este că mai sunt patru etape și trupa lui Neagoe nu mai are voie să facă niciun pas greșit.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...