Web Analytics
scris sâmbătă, 08.06.2024

FC Argeș Basketball revine după 12 ani în cupele europene!

FC Argeș Basketball a încheiat un sezon reușit, jucând în a treia semifinală din ultimele patru sezoane în Liga Națională. Alb-violeții s-au clasat pe locul al patrulea, după finala mică pierdută cu 3-0 în fața echipei CSO Voluntari. Prin urmare, echipa din Trivale va juca în Europa!

FC Argeș Basketball revine după 12 ani în cupele europene!

Citește și: Andrei Tofan și-a prelungit contractul cu FC Argeș până în 2027

„Datorită prestațiilor din acest sezon, trupa din Trivale a fost premiată cu un loc în ediția următoare de FIBA Europe Cup, revenind în cupele europene după 12 ani de pauză. Echipa a mai avut această oportunitate acum doi ani, dar nu a putut îndeplini condițiile din regulament, întrucât Pitești Arena se afla încă în pregătire. Toată munca, efortul fizic al jucătorilor, indicațiile antrenorilor și atmosfera din preajma echipei au făcut posibilă această performanță. Aceea de a readuce Piteștiul pe harta europeană!

După 12 ani, vulturii își vor relua zborul extern și vor călători pentru a duce culorile cât mai departe de casă.

Avem în față o aventură extrem de frumoasă și suntem siguri că și voi, piteștenii, așteptați cu nerăbdare duelurile europene.

Detalii despre faza în care echipa noastră va debuta în competiție vor fi anunțate ulterior. Ce știm sigur e că Piteștiul respiră european”, se arată în comunicatul echipei argeșene.

Vă reamintim că FC Argeș a reînnoit contractul cu antrenorul Nebojsa Vidic, pentru încă un sezon, anunțând până acum și transferul lui Vlad Nistor, de la CSM Târgu Mureș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...