Web Analytics
scris vineri, 07.06.2024

Andrei Tofan și-a prelungit contractul cu FC Argeș până în 2027

FC Argeș a anunțat, în cursul zilei de joi (6 iunie), că i-a prelungit contractul până în vara anului 2027 fundașului dreapta Costinel Andrei Tofan (27 de ani).

Andrei Tofan și-a prelungit contractul cu FC Argeș până în 2027

Nicolae Dică a semnat cu FC Argeş şi a devenit noul antrenor al formaţiei piteştene, după o scurtă perioadă petrecută la FC Voluntari. La scurt timp după instalarea tehnicianului pe banca formaţiei din Liga 2, Costinel Tofan şi-a prelungit contractul până în vara anului 2027. Fotbalistul care va debuta în al optulea sezon alături de piteşteni, în eşalonul secund, şi speră să revină în Superliga alături de coechipierii săi, sub comanda lui Nicolae Dică.

Citește și: România s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de minifotbal

„ Andrei Tofan a semnat un nou contract cu FC Argeș valabil pe 3 sezoane, începând astfel cel de-al 8-lea sezon în tricoul alb-violet. Andrei a venit la FC Argeș în 2017. A strâns în tot acest timp 203 meciuri în tricoul alb-violet. Atingând această bornă, Andrei se clasează pe locul 15, alături de Cosmin Năstăsie, într-un top al jucătorilor cu cele mai multe meciuri all-time pentru FC Argeș. Mult succes, Tofi!”, au anunţat cei de la FC Argeş, pe reţelele de socializare.

Andrei Costinel Tofan se află la FC Argeș din vara anului 2017, adică de 7 ani. Până acum, fundașul dreapta a adunat 203 de meciuri pentru piteșteni, a marcat 4 goluri și a oferit 6 assist-uri.  350.000 de euro este cota de piață a lui Tofan, potrivit Transfermarkt.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...