Web Analytics
scris sâmbătă, 18.11.2023

FC Argeş Basketball, o nouă victorie, la Târgu Mureş! „Un bilanţ de 7-1 atât de frumos!”

FC Argeș Basketball a ajuns, printr-un nou succes, la patru victorii consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin și la un bilanț de victorii/înfrângeri de 7-1.

FC Argeş Basketball, o nouă victorie, la Târgu Mureş! „Un bilanţ de 7-1 atât de frumos!”

Citeşte şi: Oficialii FC Argeș îi dau replica lui Jean Vlădoiu: „Salariile nu au fost tăiate din pricina unor probleme financiare”

Piteștenii ocupă provizoriu prima poziție în ierarhia Conferinței B a campionatului României, după victoria de vineri, 17 noiembrie, cu scorul de 85-81, de pe terenul lui CSM Târgu Mureș.

Echipa din Argeş a aliniat la start formula: Raijon Kelly, Alin Andrieș, Tudor Fometescu, Bryce Douvier, Nikola Jevtovic. Oaspeţii au avut parte de un debut dominant de partidă, condus de inspirația lui Fometescu din spatele arcului de cerc. Vulturii au condus cu 45-36 la pauza mare.

La final, argeșenii s-au impus cu patru puncte diferenţă. Tudor Fometescu a fost principalul marcator pentru argeșeni cu 17 puncte. Nikola Jevtovic a fost în double-double, cu 16 puncte și 10 recuperări. 

În runda următoare, FC Argeș va juca în deplasare cu CSM Petrolul Ploiești.

Aplauze şi pentru comentarii

Un bilanţ de 7-1 atât de frumos şi de neimaginat la începutul sezonului!!! Singurul meci pierdut pe terenul vicecampioanei, la mare luptă. Desigur, meciurile foarte tari vor apărea în Top 10, unde vom întâlni formaţii precum U BT Cluj, Rapid, Voluntari etc.

Pe lângă câteva transferuri reuşite, principalul atu al echipei în acest sezon este Vidic, care şi astăzi a pregătit foarte bine meciul, cu o apărare mai agresivă, mai ales la aruncătorii lor din afara semicercului.
Felicitări, vulturilor!!!
„, a scris pe pagina de Facebook a clublui Narcis Marian Călinescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită