Web Analytics
scris duminică, 22.09.2024

FC Argeș Basketball începe sezonul cu o victorie la Timișoara

FC Argeș Basketball a început cu dreptul noul sezon, obținând o victorie clară, în deplasare, împotriva celor de la SCM Timișoara, în prima etapă a stagiunii. Partida s-a încheiat cu scorul de 72-81 (la pauza mare, 31-39), alb-violeţii conducând „ostlităţile” aproape tot timpul.

FC Argeș Basketball începe sezonul cu o victorie la Timișoara

Citeşte şi: Viorel Tudose îl desfiinţează pe Dică: „Va rămâne poreclit «Zece Zero». Noul antrenor va fi o mare surpriză”

Vulturii au alinat la start următoarea formulă: Austin Price, Tudor Fometescu, Rashard Odomes, Kyndahl Hill, Zach Smith.

Statistica meciului în privinţa câştigătorilor: Corey Allen a avut 18 puncte și 6 pase decisive, Zach Smith – 16 puncte, 7 recuperări și 2 capace, transformându-și toate aruncările, iar Austin Price a debutat cu 14 puncte. 

Înainte de acest meci, antrenorul Nebojša Vidić spunea că elevii săi şi-au făcut lecţiile: „Despre Timișoara, cred că îi cunoaștem. Am văzut ceea ce joacă și am avut ideile pentru a pregăti scouting-ul. Este o echipă bună, cu jucători experimentați în lot, români care își fac foarte bine treaba. Nu vom face nicio mare modificare în planul nostru. Trebuie să jucăm ceea ce știm atât în atac, cât și în apărare.

E devreme să vorbesc despre sezonul acesta. Sunt câteva echipe ce nu au același nivel ca în ediția precedentă, dar sunt alte formații care s-au întărit din punct de vedere al bugetului și al lotului. Cred că va fi interesant. Îmi place ideea formatului nou de campionat, care, cred eu, că este una normală. Când voi avea o imagine mai clară asupra ceea ce se întâmplă, voi putea avea o altă părere.

Lumea din Pitești și fanii noștri pot aștepta ca noi să jucăm un baschet intens. Despre altceva nu avem garanții. Într-adevăr, am setat unele obiective, fanii își doresc ceva, organizația își dorește mult, însă e important ca toți să fim și să gândim la același nivel”.

Foto: FC Argeş Basketball

Iată şi mesajul din partea fanilor echipei piteştene, pe pagina de Facebook, care s-au deplasat la Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timişoara: „Peste 400 kilometri făcuți pentru a-și susține favoriții. Ce început frumos de sezon pentru familia alb-violetă. Dragi membri ai 𝐂𝐮𝐢𝐛𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐕𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, vă iubim!

În etapa a doua de campionat, FC Argeș joacă tot în deplasare, cu CS Vâlcea 1924.

(sursa foto: baschet.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...