Web Analytics
scris joi, 12.10.2023

FC Argeș Basketball ajunge la 3 victorii din tot atâtea meciuri

FC Argeș Basketball își continuă seria de victorii în Liga Națională de Baschet Masculin și după meciul contra celor de la CS Vâlcea 1924. Piteștenii au reușit să se impună cu scorul de 87-73, într-un meci disputat aseară la Pitești Arena. Scorul pe sferturi a fost: 16-16, 23-17, 17-16, 31-24.

FC Argeș Basketball ajunge la 3 victorii din tot atâtea meciuri

Citește și Mario Tudose de la FC Argeș, titular în remiza cu Finlanda

Nebojsa Vidic a început partida cu următorul cinci: Raijon Kelly, Tudor Fometescu, Alin Andrieș, Bryce Douvier, Nikola Jevtovic. Principalul realizator al piteștenilor din această partidă a fost Tudor Fometescu cu 20 de puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, urmat de Naje Smith (12puncte, 3 recuperări) și de Bryce Douvier (10 puncte,7 recuperări).

După această partidă FC Argeș Basketball ajunge la 3 victorii din tot atâtea meciuri. Următorul joc al formației violete va fi pe data de 14 octombrie, în Oradea Arena, contra vicecampioanei României, CSM Oradea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...