Web Analytics
scris joi, 22.02.2024

FC Argeș are un nou mijlocaș. Andrei Șerban a venit de la Chindia

Mijlocașul Andrei Dragoș Șerban, în vârstă de 23 de ani (și patru luni) este, de joi, 22 februarie, jucător al echipei FC Argeș, potrivit unui comunicat oficial al clubului, postat pe argesfc.ro.

FC Argeș are un nou mijlocaș. Andrei Șerban a venit de la Chindia

Citește și: Gigi Becali a câștigat la CEDO procesul împotriva României pentru condamnarea sa la închisoare

Noul jucător alb-violet a evoluat ultima oară la Chindia Târgoviște, echipă alături de care a promovat în Liga 1 și pentru care a bufat 131 partide, dintre care 70 în prima ligă.

În actuala ediție a ligii secunde, Șerban a jucat în 12 meciuri pentru Chindia, marcând două goluri, unul fiind în poarta Straton în meciul pierdut FC Argeș la începutul sezonului.

Potrivit sursei citate, Andrei Dragoș Șerban, s-a născut la Târgoviște, pe 31 octombrie 2000. A debutat la CSȘ Târgoviște, sub comanda lui Marin Olteanu și Cosmin Toboșaru. Tot la juniori a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște.

La echipa de seniori a Chindiei a ajuns pe vremea lui Nicolae Croitoru, ulterior ”explodând” cu Viorel Moldovan pe bancă, în sezonul 2018-2019, unul care s-a încheiat cu promovarea în prima ligă. (…) A fost convocat și a jucat pentru reprezentativa U19 a României” – se mai arată în comunicatul clubului.

Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a fotbalistului este de 250.000 euro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *