FC Argeş are lot de 6,09 milioane euro, iar CS Mioveni – de 4 milioane euro

de | 30.07.2021 10:04 | Actualitate, Home, Sport

Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, FC Argeș are o cotă de piață de 6,09 milioane de euro, în timp ce CS Mioveni ajunge să fie cotată la 4 milioane de euro.
Cei mai bine cotați fotbaliști ai FC Argeș sunt Andrei Pițian, cu o cotă de piață de 650.000 de euro, Denis Dumitrașcu, cu o cotă de 500.000 de euro, și Costinel Tofan și Ionuț Șerban, fiecare cu o cotă de 400.000 de euro. De asemenea, cu 350.000 de euro sunt cotați portarul Alexandru Greab, Grigore Turda, Joao Miguel și David Meza Colli.
La CS Mioveni, cele mai bune cote de piață le au Alexandru Buziuc și Ionuț Balaur, cu câte 300.000 de euro fiecare. Cu 250.000 de euro este cotat portarul Iustin Popescu și cu câte 200.000 de euro sunt cotați Adrian Scarlatache, Dorinel Oancea, Szilard Veres, Lucian Dumitriu, Cosmin Tucaliuc și Bogdan Rusu.

Citește și LPF: Programul meciurilor din Liga I pentru sezonul 2021-2022. Unde își dispută meciurile în deplasare FC Argeș și CS Mioveni

Citește și Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Jucătorii de la CS Mioveni au avut primă de promovare între 3.000 şi 5.000 de euro de fiecare”

 

 

Acest articol este despre: cs mioveni,fc arges,fotbal,liga I

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Ce contează,că,la cum joaca amândouă,vor face saltul în liga2.Absolut,cu niste conduceri de un amatorism ucigaș.Plus,jucători,vai mama lor.

Ultimele articole

Pitești: Spațiu degradat transformat în spațiu verde
Pitești: Spațiu degradat transformat în spațiu verde

Angajații Societății Salpitflor Green S.A. au finalizat o lucrare de reamenajare a spațiului verde, în zona aferentă sensului giratoriu din intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada Gârlei, în apropierea magazinului Dedeman. Citește și FC Argeș își prezintă...