FC Argeș a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo București

de | 14.01.2022 09:04 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu Dinamo București, partidă care contează pentru runda cu numărul 22 din Casa Liga 1. Prețurile tichetelor pentru jocul programat vineri, 21 ianuarie 2022, de la ora 20.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 20 și 30 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://argesfc.ro/. Începând de vineri, 14 ianuarie, biletele pot fi cumpărate și de la magazinul oficial al clubului nostru, situat la parterul Casei Cărții, dar şi de la magazinele Favorit.

CITEȘTE ȘI: Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Numerele extrase joi, 13 ianuarie 2022

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane:

  • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
  • Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore. Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul.

CITEȘTE ȘI: Biciclistul de la Recea, omorât de un tânăr de 19 ani

Prețurile biletelor sunt următoarele:
Peluză – 20 lei
Tribuna 2 – 25 lei
Tribuna 1 – 30 lei

Locații magazinele Favorit:
-cartier Trivale, Complex 2
-strada Exercițiu, lângă fostul sediu ASIROM
-strada Crinului, complex alimentar

Acest articol este despre: bilete,campionat,dinamo,fc arges,fotbal,meci,suporteri

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...