Web Analytics

FC Argeş a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon

de | 22.06.2021 13:32 | Actualitate, Sport

Clubul FC Argeş anunţă punerea în vânzare a abonamentelor pentru noul sezon competiţional. Acestea pot fi procurate momentan doar online, iar din data de 25 iunie şi de la Fan Shop FC Argeş, situat în staţia de autobuz de la Casa Cărţii.

După achiziţie, în termen de 2-3 zile lucrătoare, abonatul îşi va putea ridica cardul de abonat de la Fan Shop FC Argeş sau îl va putea primi prin poştă (caz în care va suporta costurile de expediere). Toate abonamentele vor fi nominale şi netransmisibile.

 

Citește și Nucșoara: Depistat de polițiști fără permis de conducere și cu mopedul neînregistrat sau înmatriculat

 

În acest moment, meciurile de fotbal din ţara noastră se desfăşoară cu 25% din capacitatea stadioanelor, conform protocolului stabilit de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Tineretului şi Sportului pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Aşadar, numărul de locuri pentru spectatori este limitat iar fanii care doresc să vadă pe viu meciurile alb-violeţilor trebuie să-şi procure din timp abonamente.

Dacă autorităţile vor decide la data de 1 iulie, relaxarea actualelor restricții, clubul FC Argeş va suplimenta numărul de abonamente pentru toate sectoarele stadionului Nicolae Dobrin.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii