Web Analytics

FC Argeș a plecat în cantonament în Austria

de | 28.06.2021 17:06 | Actualitate, Sport

După 12 zile de antrenamente pe plan local, FC Argeș a plecat în cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată. Timp de aproape două săptămâni echipa din Trivale își va încărca bateriile în cantonamentul montan din Austria. Delegația piteșteană a decolat luni, 28 iunie, la ora 16.00, de pe aeroportul Henri Coandă, revenirea în țară fiind programată pe 9 iulie.

Locația aleasă de alb-violeți este localitatea Vorau, din Regiunea Joglland-Waldheimat. Fotbaliștii vor fi cantonați la hotelul Kutscherwirt, locație de trei stele care oferă condiții foarte bune de cazare, masă și refacere după efort. Antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au deplasat în acest stagiu de pregătire un lot de 23 de jucători, însă este posibil să mai vină și alți fotbaliști pentru completarea lotului.

 

Citește și Nu a respectat măsura carantinei la adresa din Morărești și a fost amendat

 

În cantonamentul din Austria, piteștenii vor disputa și patru meciuri amicale, trei dintre adversari fiind fixați. În programul partidelor de verificare stabilit inițial au intervenit modificări de ultimă oră, unii dintre adversarii fiind schimbați datorită numeroaselor infectări cu COVID-19 în rândul jucătorilor.

Primul test va fi pe 30 iunie, adversarul urmând a fi stabilit în scurt timp. Al doilea amical este programat pe 3 iulie, cu NK Drava Ptuj, formație din liga secundă slovenă, iar al treilea, pe 5 iulie, cu Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei. Ultimul joc de verificare este programat pe 8 iulie cu FC Kisvarda, ocupanta locului 5 din prima ligă din Ungaria.

Piteștenii vor reveni din Austria pe 9 iulie, urmând ca jucătorii să primească două zile libere pentru a sta cu familiile. Campionatul Ligii 1 este programat să înceapă în week-end-ul 16-18 iulie.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Jimmy de Jonghe si-a prelungit contractul cu FC ARGES.E in lotul pt Austria.