Web Analytics

FC Argeș a pierdut cu FC Hermannstadt și riscă să nu prindă play-off-ul

de | 3.04.2021 17:33 | Actualitate, Sport

 

Deși Hermannstadt se afla în zona de retrogradare înaintea meciului din etapa 29, pe locul 15, cu 23 de puncte, în timp ce FC Argeș se afla pe lista celor 5 echipe care se bat pentru cele două locuri de play-off rămase libere, alb-violeții nu au reușit să se impună. Mai mult decât atât, FC Argeș pierde rușinos, scor 4-1.

 

Citește și Piteșteanul Mario Tudose convocat din nou la Naţionala României Under 16

 

Pentru formația gazdă, au marcat Yazalde (două reușite), Aosman și Mățel. În timp ce unicul gol al oaspeților a fost marcat de Malele. În urma acestui meci, FC Hermannstadt se situează pe locul 15 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute. De cealaltă parte, FC Argeș se află pe locul 8, cu 37 de puncte.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Prepelita,fcsbistilor,tu si Vladoiu,sa va dau muie ,blatistilor.Ce play off..dumneata gândești cand scrii tampenia asta.?Echipa lui Gentea va retrograda.Mai vorbim la vara.Niste scursuri umane.

  2. Păi atunci de ce vrea primăria să dea banii pe noi stadioane și baze sportive??? Să dea niște cretini cu piciorul în bășică??? Sau au alt șmen cu bani???

  3. Asteptam opiniile dlor Vlădoiu si Tudose(ca tot le luati interviuri ,în mod frecvent),apropo de acest blat ordinar.Am văzut , de 50 de ani,o grămadă de meciuri.si imi dau seama ca Ma(n)lele a fost penibil,ca si restul gastii.Prepelita,surprinzător de calm.Puteti sa le si transmiteți,sa le aratati mesajele mele,impreuna cu un alt mesaj….care suna asa…BLATISTILOR, ati luat-o pe urmele lui Penescu.