Web Analytics

FC Argeș a bifat excursia de la Cluj. Miguel a oferit gazdelor pe tavă golul victoriei

de | 19.12.2021 19:07 | Actualitate, Sport

A treia eroare individuală făcută cadou de un apărător argeșean adversarilor, în ultimele trei meciuri. Cu Rapidul a gafat Tofan, cu Sepsi a fost Turda, iar acum a venit rândul lui Miguel să lufteze ca ultim apărător și să ofere mingea pe tavă lui Debeljiuh. Iar jucătorul CFR-ului, trezindu-se cu o așa superofertă de Crăciun, n-a avut decăt să preia mingea din vole și să șuteze pe sub sărmanul Greab. 1-0 pentru CFR în minutul 72, după ce alb violeții lăsaseră până atunci impresia că pot pleca, cu puțin noroc, cu o remiză de pe terenul campioanei.                           

Citește și: Muzeul Revoluției inaugurat, astăzi, la Pitești

La fel de adevărat e și că, de prin minutul 60, CFR a mărit constant presiunea și asta trebuia să dea de gândit lui Prepeliță și să facă mai repede schimbări. Să nu ne îmbătăm însă cu apă rece, că nici pe banca de rezerve alb violetă nu se afla vreun Gareth Bale, Eden Hazard sau măcar autohtonul Florinel Coman, ca să ne resusciteze. Ca să fim realiști, FC Argeș a luat doar un punct în ultimele patru etape și fiindcă n-a jucat mare lucru, pare că și-a pierdut suflul și sezonul regulat e deja prea lung pentru echipa noastră. N-avem atacanți, iar cei aduși trăiesc din amintiri, ca Fatai sau sunt submediocri precum Arias și Said. Iar jucători considerați siguri până acum, precum fundașii Tofan, Turda și Miguel au cedat pe rând, semn că sarcina a fost dezechilibrată până acum, iar apărarea și mijlocul n-au mai putut să țină în spate și trântorii din atac.          

Mai bine i se dădea lui Malele 15.000 euro pe lună și se rezolva problema atacului. Că oricum banii plătiți pentru cazurile sociale Said, Arias și Fatai, la care se adaugă și cei aruncați pe prea mult accidentatul Cristi Tănase, depășesc salariul lunar pe care îl cerea golgheterul Malele. Dar așa e când ai foamete printre neuroni și transferi jucători văzuți doar pe casete video, după cum dezvăluia sponsorul Viorel Tudose, în Jurnalul de Argeș, că s-a procedat cu comicul Lupeta, căruia i s-a făcut vânt după doar o lună de când a fost parașutat în Trivale.  Ce să mai zicem de Antun Palic, căruia i s-a mărit contractul la 10.000 euro pe lună și dacă a prins un meci ca titular în actualul sezon?                                      

Citește și: O piaţă din Paris va primi numele lui George Enescu

Management de Apă Canal și Salubritate, am mai spus-o, nu de club cu pretenții de profesionism. Cu asemenea management, parcă nu ne-ar mira ca Primaria să facă și stadion nou, dar să n-avem echipă pe măsură, ca să joace pe el. Ne-am îndepărtat la patru puncte de ultimul loc de play-off, deși, dacă cineva ar avea curiozitatea să compare bugetele, ar afla că FC Argeș are al patrulea sau al cincilea buget din Liga I. Iar FC Voluntari, locul 3 și FC Botoșani, locul 4, au buget mai mic decât echipa alb-violetă.

Una peste alta, să vă stea șoriciul în gât!                                       

        Gabriel Grigore                                  Foto: GSP

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii