Web Analytics

Farmacie din Piteşti prădată de doi tineri din Vâlcea

de | 7.06.2017 09:18 | Actualitate

farmacie pitesti

O farmacie din cartierul piteştean Craiovei a fost călcată de hoţi. Ziua în amiaza mare, doi tineri, un bărbat şi o femeie, au reuşit să sustragă mai multe bunuri în valoare de 1.200 lei.


Cei doi au intrat în farmacia Iedera, s-au uitat la mai multe produse de la raft şi le-au ales pe cele mai scumpe dintre ele, pe care tânărul le-a ascuns în hanorac. Apoi au ieşit pe uşă şi s-au făcut nevăzuţi.
Reprezentanţii farmaciei au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi speră ca tinerii să le returneze produsele furate. Iniţial, hoţii au primit ultimatum: dacă nu restituie banii sau produsele furate până vineri, 9 iunie a.c., proprietarii farmaciei vor face plângere la poliţie. Miercuri, hoţii au fost recunoscuţi cu ajutorul imaginilor postate pe reţeaua de socializare Facebook.
„Hoţii sunt din Vâlcea, pe el îl cheama Toma C-tin, porecla Paco şi au mai multe dosare pentru asemenea fapte, azi mergem la Poliţie”, a transmis, într-o postare pe Facebook, unul dintre reprezentanţii farmaciei prejudiciate.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii