Web Analytics
scris vineri, 20.08.2021

Fără restricții pentru românii care călătoresc în Bulgaria

Bulgaria reconfirmă eliminarea oricăror restricţii pentru turiştii români, indiferent de situaţia epidemiologică. Unii hotelieri sunt pregătiţi să preia costul testelor PCR sau să ofere reduceri considerabile în cazul în care ţara va intra pe lista galbenă în următoarele săptămâni, arată datele unui turoperator român.

Fără restricții pentru românii care călătoresc în Bulgaria

CITEȘTE ȘI: Senatorul Bica – interpelare despre copiii dispăruţi în România în ultimii 5 ani

Pentru finalul lunii august şi septembrie sunt aşteptaţi în Bulgaria aproximativ 250.000 de turişti români.

“În continuare, turiştilor români care merg în Bulgaria li se va solicita doar actul de identitate sau paşaportul până la finalul sezonului, indiferent de situaţia epidemiologică. Conform Ordinului emis de Guvernul Bulgariei pe 13 august, “ţări cu care Republica Bulgaria a ajuns la un acord reciproc pentru libera circulaţie a cetăţenilor şi a persoanelor cu statut de reşedinţă permanentă, pe termen lung, şi a membrilor familiilor lor, la sosirea din cealaltă ţară: România”. După cum subliniază textul de lege, România este unica ţară pentru care se face o excepţie, iar statul bulgar se ţine de cuvânt şi menţine excepţia, aşa cum a anunţat şi pe 16 iulie”, se arată într-un comunicat.

CITEȘTE ȘI: Tabără Naţională de Creaţie Plastică, la Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...