Web Analytics
scris vineri, 22.12.2023

Fără permis, un tânăr de 19 ani a lovit o mașină și a fugit de la locul accidentului

Un tânăr de 19 ani, din Merișani, fără permis, a făcut accident în localitate, zilele trecute. A intrat în coliziune cu altă mașină, iar o femeie a ajuns la spital. Apoi a părăsit locul accidentului. Polițiștii l-au reținut.

Fără permis, un tânăr de 19 ani a lovit o mașină și a fugit de la locul accidentului

„Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 18 decembrie a.c., un tânăr de 19 ani, din Merișani, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere, având direcția de deplasare Curtea de Argeș spre Pitești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de către un bărbat de 54 de ani, din Curtea de Argeș”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Manelistul Culiță Sterp, prins cu bani falși la o casă de schimb valutar


După producerea accidentului, tânărul a plecat fără încuviințarea organelor de poliție. Ulterior, pasagera din al doilea autoturism implicat, o femeie de 54 de ani, din Curtea de Argeș, s-a prezentat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, conform art. 335, 196 și 338 din Codul Penal.
În ziua de 21 decembrie a.c., tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *