Web Analytics
scris vineri, 21.06.2024

Fără apă la Dârmănești! Prefectul face apel la autoritățile locale să colaboreze

Fără apă la Dârmănești! Prefectul face apel la autoritățile locale să colaboreze

„Am avut prima zi de audiențe în teritoriu și m-am întâlnit cu o parte din cetățenii comunei Dârmănești. Sute de familii din satele Negreni și Piscani se află în dificultate pentru că societatea de apă a Primăriei a sistat alimentarea cu apă pentru populație, în vreme ce spălătoria din localitate își desfășoară activitatea normal.

Cei care nu au fântâni în curte sunt nevoiți să cumpere apă îmbuteliată, iar pentru uz casnic, se descurcă fiecare cum poate.
Oamenii și-au exprimat nemulțumirea cu privire la calitatea apei, la prețul acesteia – mai mare în comparație cu alte localități.

De asemenea, oamenii reclamă că din cauza ruginii și mâlului, li s-au deteriorat instalațiile sanitare și cer să se facă verificări la bazinul de apă și la societatea Apă Canal Dârmănești 2024.

Citeste și Argeșul sub cod portocaliu și cod roșu de caniculă. Unde sunt organizate puncte de prim ajutor

Când am ajuns la Dârmănești, apa era pornită! Oamenii mi-au zis că s-a auzit că vine prefectul și așa a venit și apa! După ce am plecat, la 30 de minute, apa nu a mai ajuns în toate gospodăriile pentru că a scăzut debitul! Un ping-pong cu apă, cu măsuri nerespectate, când afară e căldură excesivă!

Monitorizez cu precădere situația de la Dârmănești, dar și la nivelul județului, pentru a mă asigura că oamenii nu rămân fără apă în această perioadă, când Argeșul se află sub cod roșu de caniculă. Asta înseamnă că, în caz de nevoie urgentă, voi convoca CJSU și le vom duce apă oamenilor!

Dar, nu asta este normalitatea! Motiv pentru care transmit public reprezentanților autorității locale faptul că apa nu trebuie să fie motiv de dispute și că trebuie, le place ori ba, să colaborăm pentru binele oamenilor”, a transmis prefectul Dragoș Predescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită