Web Analytics

Fără a rezolva criza sanitară, nu putem vorbi nici de educație, nici de economie, nici de locuri de muncă bine plătite!

de | 12.11.2020 08:49 | Actualitate, Politica si Administratie

 

E mai mult decât evident că măsurile anti-COVID servite de Guvernul Orban nu dau rezultate. Dovada, accelerarea ritmului infectărilor, criza din spitale, bolnavii plimbați între județe, iar tabloul dezastrului anunțat capătă pe zi ce trece dimensiuni mai alarmante. 

PSD a venit încă de luna trecută cu un plan elaborat special pentru combaterea crizei COVID-19, explicat deja de prof. Alexandru Rafila, iar printre măsurile propuse se numără și testarea tuturor persoanelor din zonele cu rata mare de infectare.

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_alegeri_parlamentare_2020_psd_11_11_sanatate02.jpg

Obiectivul general al PSD este legat de reducerea transmiterii virusului şi protejarea persoanelor vulnerabile, consolidarea capacităţii de răspuns la nivelul asistentei medicale, consolidarea capacităţii de răspuns la nivelul direcţiilor de sănătate publică, obţinerea în maxim 48 de ore a rezultatelor, identificarea precoce a focarelor, testarea persoanelor apropiate şi a contacţilor persoanelor infectate inclusiv în zonele cu rate moderate de risc şi, nu în ultimul rând, consiliere celor ce au nevoie de îndrumări.

Dezvoltarea site-ului COVID-19 România şi a unui call center cu număr unic naţional şi dezvoltarea de aplicaţii informatice pentru comunicarea către utilizatori a situaţiei epidemiologice şi a urgenţelor la nivel naţional sau local, în timp real, se numără, de asemenea printre măsurile propuse de PSD. La fel și încurajarea producției de medicamente autohtone și de dispozitive medicale necesare pentru diagnosticarea și tratamentul COVID-19.


Fără a rezolva criza sanitară, nu putem vorbi nici de economie, nici de educație, nici de locuri de muncă bine plătite!

Testarea trebuie făcută urmând modelul european, nu modelul Orban! Bolnavii cronici trebuie tratați, nu lăsați să moară la ușile spitalelor! Virusul nu poate fi înfrânt prin învinovățirea cetățenilor, ci printr-un parteneriat bazat pe comunicare coerentă și transparentă, făcută de SPECIALIȘTI, și nu de politruci! Statul trebuie să sprijine firmele românești, să protejeze locurile de muncă, să încurajeze natalitatea, nu să-și sacrifice proprii cetățeni sub umbrela pandemiei!

Pe 6 decembrie, votați să vă salvați sănătatea, locurile de muncă și educația copiilor!

 

Comandat de: PSD – Organizația Județeană Argeș

Cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Realizat de: Asociația Jurnalul de Argeș

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii