Web Analytics
scris duminică, 05.05.2024

Fapte bune, la Rociu. Alin Rainea a făcut un loc de joacă, proiect de suflet

Alin Rainea, fiu al comunei argeşene Rociu, ne informează în legătură cu cea mai recentă realizare a sa la nivelul localităţii. Este vorba despre un proiect personal, despre un loc de joacă.

Fapte bune, la Rociu. Alin Rainea a făcut un loc de joacă, proiect de suflet

Citeşte şi: Oficial! 4.748.274 de pensionari, în aprilie. Pensia medie a fost de 2.248 lei

„Fapte bune împreună”. Începând de astăzi, copiii din [0]=AZX7dOiPibP779TratHPWPxCcjRrpgMrl_LCWIV79a-Y6-ApA0PT7Mu9GTtwbHFXwdGiYaBGTwKFWe8naNxbcjP9BMVWCBoVqbiUCfEZ5gN0hwiAMA-Jyx9uBJElyw1TZz9ER0xHtr7h5R7H6U6U6lUpKD9fnuShlBoi5PaLyCNcH4Xbv55Gl6I33UAOLelJyNo&__tn__=-UK-R">Rociu, comuna mea! au un mic loc de joacă. Un loc de joacă binemeritat de cei mici, un loc de joacă gratuit și făra program. Sper din tot sufletul să se și păstreze într-o stare corespunzătoare cât mai mult timp, mai ales că este în spatele Secției de Poliție și sunt montate și camere de supraveghere.

Acesta este unul din proiectele mele personale. „Dacă administrația: nu are, nu poate, nu vrea sau nu își dă interesul, atunci intervenim noi. Noi cine? Noi: Asociația „Acas’ La Noi la Rociu”, „[0]=AZX7dOiPibP779TratHPWPxCcjRrpgMrl_LCWIV79a-Y6-ApA0PT7Mu9GTtwbHFXwdGiYaBGTwKFWe8naNxbcjP9BMVWCBoVqbiUCfEZ5gN0hwiAMA-Jyx9uBJElyw1TZz9ER0xHtr7h5R7H6U6U6lUpKD9fnuShlBoi5PaLyCNcH4Xbv55Gl6I33UAOLelJyNo&__tn__=-]K-R">Asociatia Aripi de Inger„, precum și ceilalți parteneri și colaboratori ai noștri. Nu o să mutam munții din loc, nu o să asfaltăm străzile, nu o să bagăm gaze, dar o să încercăm să bucurăm copii, tinerii, aduții și pe cei care [0]=AT0SCNb-nl3cZAo_0nIvLOYlnLB_reSO4P8uTw-NGkfYnqx9DepdbvLSwe2XKSYI-6CZyHrL2bJgXhX6_PL46xbENyQqfWbzDmJqDp0JEkC5RilOYYNFW_thcXedbBNUA-WWcZsZj_6bxDL3zU1ssdO2zCwobfCEr6qIL69CYwsYY1P6dW95a9XxnTH4gvSzjetyScNXSoiHjZ8" target="_blank" rel="noreferrer noopener">ne.ar putea fi bunici sau străbunici prin diverse acțiuni caritabile sau donații (locuri de joacă, mese de ping-pong, diverse cadouri necesare la școală etc).

În rest, Dumnezeu să vă binecuvânteze și vă doresc să aveți un Paște liniștit alături de cei dragi vouă! La mulți ani sănătoși. Și nu uitați: Fapte bune împreună! – a transmis Alin Rainea.

Luni, hai la festivalul „Acas’ La Noi La Rociu”!

În altă ordine de idei, vă reamintim că luni, 6 mai, în a doua zi de Paște, la Rociu va avea loc prima ediție a unui festival de folk, pop și rock nemaivăzut pe aceste meleaguri, festival al cărui organizator este tot Alin Rainea.

Despre această manifestare care se va desfășura la Târgul săptămânal, începând cu ora 14, ne-a vorbit Alin Rainea, organizator și fiu al comunei.


„De ce să lași totul pe data de 6 mai și să vii la festivalul „Acas’ La Noi La Rociu”? Pentru că: intrarea este liberă. PENTRU COPII: vom face ateliere creative cu teme pascale; vor fi animatori cu jocuri și concursuri; surprize și alte atracții (tobogan, airsoft). Vom avea și: campanie de strângere de fonduri, donații – jucării, haine, încălțăminte și aparatură electrică, electronică și electrocasnică. Acestea vor ajunge prin intermediul Asociației „Aripi de înger” la copiii și familiile mai puțin norocoase” – a transmis Alin Rainea.

Dar mai multe veţi afla chiar mergând la acest festival.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *