Web Analytics

Fanii lui FC Argeș acuză înainte de partida cu Dinamo: „Vor să ne dezbine!”

de | 29.05.2023 17:43 | Actualitate, Home, Sport

Dinamo și FC Argeș se întâlnesc diseară, pe Arena Națională,  în turul barajului de menținere/promovare în Liga 1, iar fanii piteștenilor îi acuză pe dinamoviști că nu le-au asigurat șanse egale pentru a-și susține favoriții. Piteștenii au primit inițial 521 de bilete, în inelul 2. După ce s-au epuizat, au cerut mai multe, doar că, potrivit lor, Dinamo nu le-a dat tot la inelul 2, ci l-a inelul 1. „Vor să ne dezbine!”, acuză fanii de la FC Argeș.

Citește și: „Picii” de la FC Argeș au câștigat turneul „FC Argeș Summer Cup Under 7”

„Dinamo se pare că nu a uitat de vechile practici din vremurile de tristă amintire. Întâi au amânat cât au putut punerea în vânzare a biletelor destinate suporterilor noștri, iar acum vor să ne despartă. Aparent nu se așteptau să fim atât de mulți sau cel puțin așa se scuză. În primă fază ne-au pus la dispoziție 3 sectoare la inelul 2, acum, că s-au dat toate, au luat „înțeleapta” decizie de a deschide inelul 1, în loc să ne deschidă sectoarele adiacente celor primite inițial. Vor să ne dezbine! Sau pur si simplu sunt incapabili (ca sa nu omitem si aceasta varianta)! Vulturilor, haideți la meci pentru a umple acel 5% destinat nouă!”, este comunicatul suporterilor FC Argeș postat pe Facebook.

Dinamo se așteaptă la 25.000 de suporteri pentru partida de Arena Națională, iar aproximativ 1.000 dintre ei vor fi ai oaspeților.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Comentariu *1-0 pt Dinamo, în min 15.B v așteaptă gloabele lui Gentea sunteti praf

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *