Web Analytics
scris luni, 20.03.2023

Familia unui fost deputat mort de Covid dă în judecată spitalul

Familia unui deputat PSD care a murit la vârsta de 49 de ani, din cauza Covid, în urmă cu 2 ani, cere un milion de euro daune Spitalului Militar. Totul după ce acesta a ajuns să se infecteze cu patru bacterii nosocomiale.

Familia unui fost deputat mort de Covid dă în judecată spitalul

Citește și: Argeș. A intrat cu mașina, dimineața, într-un cap de pod. A fost nevoie de ambulanță

Sebastian Radu a murit în perioada pandemiei,  în urma unor complicații apărute după diagnosticarea cu COVID-19. Potrivit Realitatea Plus, soția și cei 2 copii ai fostului parlamentar solicită despăgubiri de 1.000.000 de euro daune și 40.000 de euro reprezentând cheltuielile cu transferul pacientului în Germania, unde Sebastian Radu a ajuns în septicemie. Motivul invocat este că infecția generalizată n-a fost cauzată de infectarea cu temutul virus, ci de infecțiile nosocomiale contractate în spital. Spitalul Militar Central a fost obligat să pună la dispoziția familiei Radu mai multe documente medicale din perioada în care fostul deputat a fost internat în spital.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită