Web Analytics

„Fabrică de permise”, descoperită la Suceava

de | 27.11.2020 22:08 | Actualitate, Dezvăluiri

În urma mai multor percheziții ce au avut loc astăzi, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava au descoperit o veritabilă fabrică de permise în județul Suceava

Aceștia efectuează cercetări în trei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, de spălare a banilor și de constituire a unui grup infracţional organizat, despre care presupun că ar fi fost săvârșite în perioada 2018-2020.

Citește și   Cele mai cerute medicamente în ultima perioadă în Argeş

Potrivit unor surse G4Media, polițiștii au găsit până acum aproape un milion de euro în locuințele percheziționate. Unele bancnote ar fi fost ținute în seif, altele ascunse în pereți sau depozitate în ligheane, ori găleți.

Citește mai departe pe Presshub.ro 

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Ce bataie de joc! Ce se intampla cu permisele obtinute astfel? Sper ca vor fi identificate si suspendate cumva, altfel ne si temem sa mai mergem pe strada. Trebuie ancheta urgent si sa plateasca toti cei care au contribuit in vreun fel la aceasta schema.

    • Tu/Solca … mare om esti ! Io-s mai badaran si zic : dati-le la mir … scarboseniilor imputite / far’de pleonasm !
      … Prin Francia, un imputit cocotat in varf / precum o alta javra – acum anchetata , voia sa dea o lege : politistii, chiar de se kka pe ei, nu pot fi filmati .
      Cinste lor, francezilor si americanilor … de bun simt !