Web Analytics

Porți deschise la fabrica Bunătăți de Topoloveni! Rares Bogdan a fost așteptat de libanezul Murad

de | 3.10.2017 14:08 | Actualitate

foto MGCPentru a marca sezonul de „pus pentru iarnă” (prepararea zacuștii, murăturilor și dulcețurilor), astăzi, MGC Topoloveni și-a deschis porțile, pentru a se mândri în faţa tuturor cu bunătățile pregătite. Este întinsă masa cu bunătăţi pentru localnici și oaspeți de soi, pe fundalul unui moment artistic cu muzică şi dansuri populare. Invitaţii vor putea admira şi expoziţia de tehnologie veche, folosită în trecut în prepararea conservelor de Topoloveni. La eveniment a sosit și realizatorul TV Rareș Bogdan, un apropiat al patronului libanez al MCG Topoloveni, Mohammad Murad, care a descins dintr-un elicopter.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria oraşului Topoloveni și sunt aşteptaţi ministrul Agriculturii, Petre Daea, împreună cu alţi membri ai guvernului, autorităţi centrale şi locale.
În anul 2002, MGC Topoloveni a achiziționat fabrica de conserve înființată la 1901 la Topoloveni și, în urma unui amplu proces de investiții, a reușit ca, la începutul anului 2016 să poziționeze fabrica în topul producatorilor de alimente din România. În prezent, MGC Topoloveni produce în patru secții – sectia de legume, fructe şi mâncăruri; secția de semipreparate congelate; secția de sosuri; sectia de specialităţi din carne – sub mai multe branduri: Bunătăţi de Topoloveni, Grădina Mariei, A la carte collection, Quali (HoReCa), Beyroutee şi Tabakta (pentru pieţele internaţionale).

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii