Extinderea și modernizarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Pediatrie Pitești – în atenția consilierilor județeni

de | 5.10.2021 23:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Consilierii județeni argeșeni se reunesc în şedinţă extraordinară pentru data de miercuri, 6 octombrie a.c., începând cu ora 10.00, prin mijloace electronice (on-line) pentru aprobarea Devizului general și a Graficului de realizare al investiției actualizate pentru proiectul cu titlul:  „Extinderea,modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Pediatrie Pitești” și a cheltuielilor legate de proiect, ulterior semnării contractului de finanțare.

Citește și: ÎCCJ: PUZ-urile nu mai pot fi secretizate! Stop construcțiilor de blocuri între case!

Propunere
ART.1. Se aprobă Devizul general – actualizat septembrie 2021 al proiectului „Extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Pediatrie Pitești”, conform anexei nr. 1, parte integrantă din prezenta hotărâre.
ART.2. Se aprobă Graficul de realizare al investiției – actualizat septembrie 2021 al proiectului „Extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Pediatrie Pitești”, conform anexei nr. 2, parte integrantă din prezenta hotărâre.
ART.3. Se aprobă Bugetul actualizat septembrie 2021 al proiectului „Extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Pediatrie Pitești”, conform anexei nr. 3, parte integrantă din prezenta hotărâre.
ART.4. Se aprobă Sursele de finanțare actualizate septembrie 2021, respectiv cheltuielile neeligibile si contributia de 2% la cheltuielile eligibile, ale proiectului „Extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Pediatrie Pitești”.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Pateul de porc – doar 15% ficat de porc în compoziție
Pateul de porc – doar 15% ficat de porc în compoziție

InfoCons a realizat un studiu pe baza etichetelor produselor tip pate de porc ce se regăsesc pe piața din România. În total au fost analizate 40 de produse. Citește și: Exclusiv. Dezvăluirile comandantului scos la pensie: „Le-am spus colegilor de la Poliţia Mioveni că...

Argeș. Numărul infectărilor a depășit 1000, în ultimele 24 de ore
Argeș. Numărul infectărilor a depășit 1000, în ultimele 24 de ore

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 7,76 (ieri 6,35) -persoane...