Web Analytics

Expoziţie de pictură în tempera a unei profesoare de economie

de | 4.07.2018 18:56 | Cultură

01 CentrulCulturalCentrul Cultural Pitești mai organizează în perioada 4 – 9 iulie o serie de activități cultural-educative, după următorul program:
Miercuri, 4 iulie, de la ora 17,00, va avea loc în Sala Ars Nova simpozionul cu tema “Terapia craniosacrală și alte terapii alternative”, susținut de Mihaela Pui, profesor de educație fizică și sport. Evenimentul se înscrie în proiectul cultural „Viața merge înainte”, inițiat și coordonat de poeta Simona Vasilescu.
Joi, 5 iulie, de la ora 11,00, se va desfășura în Sala Ars Nova simpozionul cu tema „Biserica Sfânta Vineri – Catedrala Piteștiului”, susținut de muzeograful Octavian Dărmănescu. Manifestarea se înscrie în proiectul cultural-educativ „Biografii de excepție cu Octavian Dărmănescu”.
Joi, 5 iulie, va avea loc de la ora 17,00, în Complexul Expozițional Casa Cărții (parter), vernisajul expoziției de pictură în tempera, sub genericul „Sufletul meu în culori”, de Mihaela Vîrloveanu. Originară din Pitești, autoarea este absolventă a Facultății de Administrație Publică din cadrul Universității Pitești și este profesor de economie și cultură civică. 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii