Web Analytics

Expoziţia de desene „Protejăm natura, avem grijă de apă!“ deschisă până pe 5 aprilie

de | 27.03.2018 15:05 | Actualitate

desenSocietatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţa publicului că expoziţia de desene „Protejăm natura, avem grijă de apă!“, deschisă la Muzeul Judeţean Argeş, poate fi vizitată până la data de 5 aprilie 2018, între orele 9 – 16.
Expoziţia a fost deschisă în data 22 martie 2018, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, şi se găseşte la Muzeul Judeţean Argeş, intrarea de la Planetariu (din b-dul Eroilor), etaj 1. Expoziţia cuprinde lucrările elevilor premiaţi în cadrul concursului de desene „Protejăm natura, avem grijă de apă!“, organizat de societatea Apă Canal 2000 SA, precum şi alte lucrări reprezentative ale participanţilor la acest concurs.
La concurs au participat 327 de elevi de la 40 unităţi de învăţământ din judeţul Argeş. Au fost premiaţi 53 de elevi, acordându-se Marele Premiu, câte un premiu I, II, III şi menţiune pe cicluri de învăţământ (primar, gimnazial şi liceal) şi 40 de premii speciale.
Marele premiu a fost acordat elevei Ionescu Theodora, de la Colegiul National „Alexandru Odobescu“ din Piteşti (clasa a X-a H), iar premiile I au fost obţinute de următorii elevi: Mihai Mihnea Petru (Şcoala Gimnazială Nr. 1 Lereşti, clasa a IV-a), Raban Motounu Ioana (Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu“ Piteşti, clasa a VII-a) şi Burtan Antonia (Colegiul National „I.C. Brătianu“ Piteşti, clasa a X-a).
Lista completă cu elevii câştigători ai concursului de desene poate fi vizualizată pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea „Media – Piky“.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii