Web Analytics
scris vineri, 13.01.2023

Explozie puternică într-un bloc din Pitești. O femeie de 69 de ani, transportată la spital

O explozie s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul Trivale, Piteşti. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. Din primele informații se pare că explozia s-ar fi produs din cauza unor acumulări de gaze.  După explozie, toți locatarii din bloc s-au autoevacuat. Proprietara apartamentului în care s-a produs explozia, o femeie de 69 de ani, a fost transportată la spital. O altă femeie a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD la fața locului după ce a suferit un atac de panică. Mai multe apartamente din acea scară de bloc au suferit pagube.

Explozie puternică într-un bloc din Pitești. O femeie de 69 de ani, transportată la spital

Citește și: Fost jucător de rugby, acuzat de proxenetism și trafic de minori

„În jurul orei 03:50 pompierii de la Detaşamentul Piteşti au fost solicitaţi să intervină în cazul unui explozii neurmată de incendiu, care s-a produs într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Piteşti, cartierul Trivale. În urma incidentului, proprietara locuinţei, o persoană se sex feminin în vârstă de 69 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost preluată şi transportată la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a anunţat ISU Argeş.

Foto: ISU Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...