Web Analytics
scris miercuri, 22.11.2023

Explozie la Cascada Niagara. Toate podurile din zonă au fost închise

Explozie la Cascada Niagara. Toate podurile din zonă au fost închise, iar securitatea a fost sporită la aeroportul local, după ce un vehicul care venea din Canada a sărit în aer.

Explozie la Cascada Niagara. Toate podurile din zonă au fost închise

Presa americană scrie, citând surse, că două persoane care se aflau în mașina care a explodat au decedat. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Citește și Clădirea Primăriei Pitești, iluminată în albastru. Marș de conștientizare a autismului

Între timp, autoritățile canadiene îi îndeamnă pe cei care plănuiesc să călătorească să amâne deplasările. Poliția din Ontario anunță că autostrada 405, care face legătura cu SUA va fi închisă și, alături de ea și câteva poduri. Printre acestea se numără podul Fort Erie Peace Bridge, care duce în orașul american Buffalo și podul Queenston-Lewiston.

De asemenea, Aeroportul Internațional Buffalo Niagara a intensificat controalele de securitate. Într-o declarație, aeroportul a precizat că “mașinile care vor intra pe Aeroportul Buffalo vor fi supuse unor controale de securitate, iar călătorii se pot aștepta la verificări suplimentare”. Reprezentanții au informat că “Aeroportul din Buffalo este pe deplin operațional”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *