Web Analytics

Explozia din Vrancea. Marius, un tânăr de 29 ani, abia făcuse nunta și aștepta un copil

de | 21.09.2023 21:14 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Cîrligele, județul Vrancea, este printre cei patru muncitori care și-au pierdut viața în urma exploziei de la Călimănești (Vrancea). Marius Chiriac abia se căsătorise și aștepta un copil, potrivit Adevarul. 

Citește și: Microbuz cu români, căzut într-o prăpastie de 20 de metri, în Italia

Marius Chiriac avea 29 de ani și lucra pe șantierul Autostrăzii Moldova. S-a căsătorit pe 2 septembrie 2023 și aștepta primul copil, soția lui fiind însărcinată. Tânărul lucra pe un utilaj când a fost surprins de suflul exploziei. Soția lui Marius este educatoare la grădinița din comuna Cârligele (Vrancea).

Primarul Ștefan Moscu spune că părinții au fost cei care l-au sunat să-i spună că băiatul lor nu le răspunde la telefon. 

„După bucuria nunții, a venit această tragedie. Suntem șocați cu toții. Părinții m-au sunat disperați dimineață că nu le răspunde băiatul. Am vorbit cu primarul de la Pufești, cu domnul prefect, apoi la Medicină Legală. Din păcate, toți mi-au confirmat că nu mai este, că băiatul a murit. Era un băiat cuminte, liniștit, muncitor. M-a bucurat mult să-I văd mire și mireasă, i-am cununat în urmă cu două săptămâni. Și acum această nenorocire”, oftează Ștefan Moscu, primarul comunei Cîrligele.

Potrivit primarului, tânărul de 29 de ani nu ar fi trebuit să se afle pe șantier azi-noapte. El ar fi ținut locul unui coleg. 

„Am auzit că nu trebuia să fie de serviciu, a făcut în locul altcuiva, un coleg. Am sunat pĂrinții și le-am dat vestea teribilă. Am chemat Salvarea, deoarece soția este însărcinată. A fost groaznic, nu am cuvinte… o dramă”, a povestit primarul.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *